ربات آی پی چنجر
ربات آی پی چنجر به کلودفلر یا هر پلتفرم مدیریت دامنه دیگری متصل میشود و با استفاده از API کلودفلر، آیپی دامنه یا زیردامنههای تعیینشده را در بازههای زمانی مشخص، بهطور خودکار تغییر میدهد.
با این ربات، نیازی به ورود مداوم به سایت و انجام کارهای دستی نخواهید داشت و میتوانید فرایند تغییر آیپی را در هر ساعتی از شبانهروز، بهصورت منظم، انجام دهید.
تفاوت میان آدرس IP و دامنه
آدرس IP (آی پی) یک شناسه است که به هر دستگاه متصل به اینترنت اختصاص داده میشود تا امکان ارتباط با دیگر دستگاهها را داشته باشد.
به طور معمول، وقتی شما یک وبسایت را باز میکنید، در واقع به یک آدرس IP مربوط به سرور میپیوندید که اطلاعات را به شما ارسال میکند.
اما دامنه، یک نام مستعار برای یک آدرس IP است، به این ترتیب که به جای اینکه کاربران بخواهند آدرس IP را به خاطر بسپارند، آنها میتوانند یک نام دامنه را وارد کنند (مانند example.com) که به صورت اتوماتیک به آدرس IP مربوطه متصل میشود.
مزیت استفاده از ربات آی پی چنجر
بدون استفاده از ربات، تغییر آدرس IP هر دامنه نیازمند ورود به پنل مدیریتی مربوط به سرویس میزبانی یا سرویس مدیریت دامنه است.
در اینجا، شما باید به طور دستی به تنظیمات DNS دامنه خود دسترسی داشته باشید و آدرس IP مربوط به آن را تغییر دهید.
این فرآیند نیازمند زمان و دقت است، زیرا هر اشتباهی ممکن است باعث اختلال در عملکرد وبسایت شود. همچنین، شما ممکن است نیاز به وارد کردن اطلاعات احراز هویت (مانند نام کاربری و رمز عبور) داشته باشید.
اما با استفاده از ربات، تغییر آدرس IP هر دامنه به صورت خودکار و از طریق رابط کاربری تلگرام انجام میشود.
کاربران نیازی به ورود به پنل مدیریتی یا وارد کردن اطلاعات احراز هویت ندارند، بلکه میتوانند با چند دستور ساده، آدرس IP دلخواه خود را تغییر دهند.
این فرآیند سادهتر، سریعتر و کاربر پسندتر است و نیازی به دستی کردن تنظیمات DNS ندارد.
روش کار ربات
به سادگی تغییر آدرس IP دامنهها را برای کاربران فراهم میکند.
در این ربات، شما یک دامنه همراه با چند آی پی برای ربات تعریف میکنید.
سپس ربات در بازههای زمانی مختلف (مثلاً هر ثانیه) یکی از آی پیهای موجود را از لیست شما انتخاب کرده و آدرس IP دامنه را تغییر میدهد.
این کار توسط ربات به سرعت و به صورت خودکار انجام میشود، بنابراین شما نیازی ندارید که به صورت دستی وارد سایت شوید و آدرس IP را خودتان تغییر دهید.
اتصال به چکر
با استفاده از وب سرویسهای چکر میتوانید ربات را به یک سرویس چک کننده متصل کرده و این عملیات را به صورت خودکار و پس از چک کردن آی پی انجام دهید.
در این روش، اگر آی پی سالم باشد و از دسترسی خارج نشود، هیچ تغییری در آدرس IP دامنه صورت نمیگیرد.
اما اگر آی پی از دسترس خارج شود، ربات به صورت اتوماتیک آن را تغییر میدهد.
با استفاده از وب سرویس چکر، عملیات تغییر آدرس IP دامنهها به طور اتوماتیک و با اطمینان از سلامت آی پی انجام میشود.
جمع بندی
در این گفتگو، ما ابتدا با مفهوم آدرس IP و دامنه آشنا شدیم و تفاوت آنها را مورد بررسی قرار دادیم.
سپس به بررسی روشهای تغییر آدرس IP هر دامنه بدون و با استفاده از ربات تلگرام پرداختیم.
در نهایت، مزایای اتصال ربات به وب سرویس چکر را برای تغییر آدرس IP دامنهها به صورت اتوماتیک مورد بررسی قرار دادیم.
استفاده از این روشها، کاربران را قادر میسازد تا به سرعت و به صورت اتوماتیک آدرس IP دلخواه خود را برای هر دامنه تغییر داده و از مشکلات فنی و زمانی جلوگیری کنند.